Debrecen hírei

2019.01.11. 09:59

Égő autóhoz is vonultak a lánglovagok

Hajdú-Bihar - Tűzhöz, hóhoz, és idős emberhez is riasztották a tűzoltókat csütörtökön. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Tűzhöz, hóhoz, és idős emberhez is riasztották a tűzoltókat csütörtökön. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Nagy mennyiségű hó gyűlt fel Debrecenben, a Rózsa és a Piac utca kereszteződésében, egy épület tetején. Délben riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit, akik kihúzós létrán át csáklyával eltávolították a havat.

Debrecenben, a Dózsa György utcában egy idős ember rosszul lett és nem tudta beengedni otthonába a mentőszolgálatot. A debreceni hivatásos tűzoltók károkozás nélkül bejutottak a lakásba és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

Egy személygépkocsi égett tegnap Hajdúdorogon, a Keleti utcában. A lángokat a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők egy porral-oltó készülékkel és vízzel oltották el. A tűzoltók a járművet átvizsgálták és még egy vízsugárral beavatkoztak.

Este Sárrétudvariban, a Zöldfa utcában egy családi ház kéményében a korom izzott. A püspökladányi hivatásos tűzoltók tisztító nyíláson keresztül átvizsgálták a kéményt és a lerakódott kormot eltávolították. A ház más módon fűthető maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!