Debrecen hírei

2019.01.02. 13:25

Egészséget, boldogságot és nyugalmat várnak 2019-től

Hajdú-Bihar - Ezeket a dolgokat sorolták fel a debreceni járókelők arra a kérdésünkre, hogy mire számítanak az idei évben.

Hajdú-Bihar - Ezeket a dolgokat sorolták fel a debreceni járókelők arra a kérdésünkre, hogy mire számítanak az idei évben.

A legfontosabbat, hogy egészség legyen. Két unokám is ballagni fog ebben az évben, és azt kívánom nekik, hogy sikerüljön a felvételijük. Régebben tettem fogadalmat is, de ma már nem.

Nem szeretném, ha rosszabb lenne, mint a 2018-as év volt. Szokás fogadalmat tenni, de én nem hiszek benne. Szerintem nincs olyan rossz szokásom sem, amiről le kellene mondanom.

Lakatos Sándor - karosszérialakatos

Legyen olyan, mint az előző év volt, vagy lehetne annál is jobb a 2019-es esztendő. Amit ilyenkor szerintem a legjobb kívánni: az egészség; nincs annál fontosabb egy ember életében.

Némi változást várok a tanulmányi eredményeimben és anyagi szempontból is. Elhagytam, hogy megfogadjak bármit is, mert szerintem nem ettől fog változás érkezni az életembe.

Nem szoktam fogadalmakat tenni ilyenkor, mert nem tartom be azokat. Nyugalmat, békét várok a 2019-es évtől, plusz még egészséget. Ezeket együttvéve jöhet létre szerintem a boldogság.

HBN | Fotók: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!