Debrecen hírei

2019.01.17. 15:21

Aranylemezért cserébe új dal a rajongóknak

Debrecen - Úgy hibátlan, ha van hibád! – új dallal jelentkezett kedden a zenekar.

Debrecen - Úgy hibátlan, ha van hibád! – új dallal jelentkezett kedden a zenekar.

Az Intim Torna Illegál, melynek Élni jöttünk című, még tavasz legvégén megjelent lemeze pár napja bearanyozódott. – Sokat dolgoztunk a színpadi show-n, amit 2019 január 19-én mutatunk be a nagyérdemű publikumnak. Erre az alkalomra készítettük el a Hibátlan című dalt, amellyel szeretnénk a rajongóinknak megköszönni, hogy aranylemezzé válhatott az Élni jöttünk és viszonozhatjuk azt a szeretetet, amit egész évben kaptunk – mondta el egy interjúban Dorogi Péter, a zenekar frontembere.

Az Intim Torna Illegál megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, amely mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva, melyekből a Vágjál lyukat a kádba egyenesen szlogen lett, de a Menny­ország kapuján át a Köszönöm szépen-ig számos dal megjárta a rádiós slágerlisták tetejét. A debreceni rajongóknak sem kell sokáig nélkülözniük a zenekart, hiszen január 26-án a Roncsbárban lépnek színpadra.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!