Debrecen hírei

2019.01.24. 11:15

A napokban mutatták be legelső videóklipjüket

Debrecen - Dalaikban számos témát feldolgoznak, mint például a vallás vagy épp a szerelem.

Debrecen - Dalaikban számos témát feldolgoznak, mint például a vallás vagy épp a szerelem.

A BoobStorm zenekar 2013 őszén alakult Debrecenben. Az első pár év igazából tanulással és útkereséssel telt, ezért először 2015-ben adtak csak koncerteket. Mint azt Szilágyi Zolitól, a zenekar egyik tagjától megtudtuk, a banda alapvetően punk rock zenét játszik, néhol egy kis ska/reggae beütéssel.

Húsz dal

– A szövegeink eléggé különböző témákat ölelnek fel, született már dal a vallásokról, visszatérő szerelmekről, politikusokról, de például van egy számunk egy kalauzról is, akibe a zenekar egyik ismerős leányzója szerelmes volt – mesélte az énekes.

A zenekar tagjai – Agárdi Zoltán (gitár, vokál), Szilágyi Zoltán (gitár, ének), Szőke Ricsárd (basszusgitár) és Veres Norbert (dob) – eddig körülbelül húsz számot készítettek el. Ezekből összesen hat dalt vettek fel eddig stúdióban, melyek bárki számára elérhetők a legnagyobb zenei megosztó portálon.

Hajdú-kaliforniai punk

– A Még egy perc című dalunkhoz épp a napokban debütált az első igazi klipünk, amiben egy pizzafutár viszontagságokkal teli rohanását követhetjük végig. Szeretnénk elvinni ezt a hajdú-kaliforniai punk rock zenét minél több helyre az országban, de az igazi célunk alapvetően a közönség és persze önmagunk szórakoztatása – hangsúlyozta Zoli.

PÁTZ


[related-post post_id="4116458"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!