Debrecen hírei

2018.12.28. 11:52

"Rövid időn belül korszerűsíteni kellene a buszállomást"

Debrecen - Biztonságosabbá kellene tenni a pályaudvart, és egy felújítás sem ártana az utasok véleménye szerint.

Debrecen - Biztonságosabbá kellene tenni a pályaudvart, és egy felújítás sem ártana az utasok véleménye szerint.

Egy bankautomata jól jönne ide, egyébként elégedett vagyok. A biztonságon lehetne javítani biztonsági szolgálattal, s a buszoknak sincs sok hely parkolni. Legyen nagyobb, biztonságosabb!

Kis-Bicskei Sára - konyhai kisegítő

Biztonságban érzem magam, bár előfordult, hogy a dohányboltnál megszólítottak. Nincs fűtés se a váróban, se a buszon, ezért volt, hogy a buszon fáztam fel. A környékkel meg vagyok elégedve.

Munkácsiné Szabó Anikó - gyógypedagógiai asszisztens

Több mint húsz éve innen járok, borzalmas az egész környék. Ez Debrecen szégyene. Rég kinőttük ezt a pályaudvart; akármerre megyek más városokba, gyönyörű buszállomások vannak.

Katasztrofális a pályaudvar helyzete; korszerűsíteni kellene rövid időn belül. Mindenféle ember, hajléktalan megfordul itt, ez nagyon veszé­lyes, és egészségügyileg is nagyon előnytelen az épület.

Őszintén szólva elég lepukkant. Felújításokra lenne szükség, hogy ne így nézzen ki az épület és a környéke. A biztonság is lehetne jobb; még nem ért semmilyen atrocitás, de biztos, ami biztos.

HBN | Fotók: Kiss Annamarie


[related-post post_id="4091905"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!