Debrecen hírei

2018.12.16. 10:17

Mozgalmasan telt a hatóságok szombati napja

Hajdú-Bihar - Balesetekhez is riasztani kellett a tűzoltókat és a rendőröket egyaránt. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hajdú-Bihar - Balesetekhez is riasztani kellett a tűzoltókat és a rendőröket egyaránt. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Szombaton egy családi ház egyik szobájában az ágy, takaró és párna égett Gáborjánban, a Szántó Kovács János utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a házat, majd egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Az épületből két gázpalackot hoztak ki az egységek. A mentőszolgálat a házban lakó két embert kórházba szállította, füstmérgezés gyanújával.

Az egyeki önkormányzati tűzoltókat Egyeken, a Nefelejcs utcába riasztották tegnap hajnalban. Hulladéktároló gyulladt ki, melyet a tűzoltók egy vízsugárral oltottak el.

Megcsúszott a hókásás úton és az árokba borult tegnap délben egy személygépkocsi Létavértes külterületén a 4814-es számú úton. A létavértesi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet és a kerekeire állították az autót. A balesetben nem sérült meg senki.

Délután egy tíz méter magas fa egyik ága hasadt le és a villanyvezetéken fennakadt Debrecenben, a Félegyházi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az ágat láncfűrésszel és kézi erővel eltávolították.

Berettyóújfalu és Mezősas között az árokba borult egy autó, majd a tetején állt meg. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. Az autó két utasa nem sérült meg.

Este Hajdúdorogon, a Kurucz utcában egy személygépkocsi ütközött a villanyoszlopnak. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, majd a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 22 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 6 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!