Debrecen hírei

2018.12.28. 08:15

Hűtőszekrény és paplan is lángolt

Hajdú-Bihar - A tűzoltóság és a rendőrség segítségére is több esetben volt szükség. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hajdú-Bihar - A tűzoltóság és a rendőrség segítségére is több esetben volt szükség. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hűtőszekrény gyulladt ki tegnap a kora reggeli órákban Debrecenben, a Vámospércsi út egyik családi házának garázsában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos a tüzet eloltotta, így a tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be az utómunkálatok elvégzésére. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Vakolatdarabok hullottak le egy társasház harmadik emeleti lakásának erkélyéről tegnap a déli órákban Debrecenben, a Csapó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével, kézi szerszámokkal avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Nem adott magáról életjelet egy idős ember tegnap délután Bocskaikertben, a Lepke utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók károkozás nélkül bejutottak az ingatlanba, majd az ott talált embert átadták a mentőszolgálatnak, akik kórházba szállították

Egy fa közel három méteres ága hasadt le tegnap délután Debrecenben, a Kürtgyarmat utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították a sérült növény részt.

Paplan kapott lángra tegnap a késő esti órákban, egy családi ház nappalijában Tégláson, a Pacsirta utcában. A tűz a környező berendezési tárgyakra is átterjedt így az egész helyiség kiégett. A tulajdonos még a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta a lángokat, a tűzoltók pedig egy vízsugár segítségével az utómunkálatokat végezték el. Az ingatlan tulajdonosát a mentőszolgálat kórházba szállította.

Hajdú-Bihar megyében az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg a másik személyt az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!