Debrecen hírei

2018.12.17. 08:53

A vasárnap sem telt el balesetek nélkül

Hajdú Bihar - Kidőlt fákhoz és balesetekhez vonultak a lánglovagok, a rendőrök pedig több személyt is előállítottak bűncselekmények miatt. Ügyeleti híreink a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Hajdú Bihar - Kidőlt fákhoz és balesetekhez vonultak a lánglovagok, a rendőrök pedig több személyt is előállítottak bűncselekmények miatt. Ügyeleti híreink a katasztrófavédelemtől és a rendőrségtől.

Vasárnap reggel egy kamion csúszott az árokba Debrecen-Józsán, a 35-ös számú főúton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. A kamionból folyt az üzemanyag, amelynek szivárgást a tűzoltók megszüntették. A sofőr nem sérült meg. A vontatmány félpályás útzárat képezett.

Püspökladányban, a Kossuth utcában egy nyolc méteres fa egyik ága szakadt le a járdára. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével az ágat eltávolították.

Debrecenben, az Acsádi úton is fa miatt vonultak az egységek. Egy hat méteres fa az úttestre dőlt, ezzel akadályozta a közúti forgalmat. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

A debreceni Ótemető utcában is fát távolítottak el a tűzoltók. Egy hat méteres fűzfa derékban kettétört és a járdára borult, a gyalogos forgalmat veszélyeztette.

Szén-monoxid érzékelő jelzett be tegnap délután Nagyhegyesen, a Nyugati utcában. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét. A házban két ember tartózkodott, ők nem sérültek meg, de rokonokhoz költöztek ideiglenesen.

Délután egy családi ház kandallójának kémény szigetelése gyulladt ki Debrecenben, a Dobó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A ház más módon fűthető maradt.

Kenyeret szállító kisteherautó borult fel Földes és Hajdúszovát között. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 9 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!