Debrecen hírei

2018.10.27. 15:08

Szabadulj a kalitkából!

Debrecen - Ha még nem tudod, mivel tölthetnéd a szabadidőd Halloweenkor, akkor irány a szabadulószoba!

Debrecen - Ha még nem tudod, mivel tölthetnéd a szabadidőd Halloweenkor, akkor irány a szabadulószoba!

Újra itt az október, legtöbben lázasan készülődnek a hétvégi bulikra, jelmezeket kutatnak fel, emellett különböző rémisztő arcokat festenek maguknak a Halloween szerelmesei.

Rémségek kamrája

Idén is, szokás szerint, a Debrecen Ifjúsági Ház október 27-én (szombaton), 20 órától megrendezi saját buliját a galériában. Az Ifjúsági Háznak ez dupla öröm, hiszen az október egyben klubjuk évfordulóját is jelenti.

Ebben az évben először egy szabadulószobás játékkal is készülnek az érdeklődőknek, akik hatalmas buli részesei szeretnének lenni. Mindegy, kivel mész, akár egyedül is érkezhetsz, de a legjobb, ha magaddal hívod barátaid, kollégáid. A csapat mindig jól jön, hiszen rájuk támaszkodva kell megmutatnod, mennyire vág az eszed, hogy kijuss a rémségek kamrájából. Mindeközben remek hangulatú buli várja a kíváncsiskodókat a Sheldon’s bárral egybekötött galériában, ahol különféle halloweeni játékokat, ételeket és italokat próbálhat ki minden látogató.

Öltözz be minél kreatívabban, hisz a halloweeni események rendszerint jelmezversennyel zárulnak! Arról nem is beszélve, hogy a természetfeletti lények, állatok vagy egyéb jelmeztervek fokozzák a buli hangulatát.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!