Debrecen hírei

2018.08.10. 14:31

Könyv-jelző: Fagylalt, Olaszország, szerelem

Debrecen - Két mű a nyári hónapok szerelmeseinek.

Debrecen - Két mű a nyári hónapok szerelmeseinek.

Love & Gelato – Firenzei nyár (Jenna Evans Welch)

Lina nemrég veszítette el édesanyját, akinek utolsó kívánsága az volt, hogy lánya keresse fel sosem látott édesapját. A lány fájdalommal és haraggal érkezik Olaszországba, és nem vágyik másra, mint hazatérni, amilyen gyorsan csak lehet. Még Firenze napsütötte, varázslatos tájai, virággal teli utcái, meghitt hangulatú kávézói és gyönyörű műalkotásai sem derítik jobb kedvre. Aztán a kezébe kerül egy napló, amit édesanyja az itáliai tartózkodása idején vezetett. A lány előtt hirtelen feltárul egy csodálatos világ, amely titkos románccal, lenyűgöző látnivalókkal és kis pékségekkel van teli.

Mindez arra ösztönzi Linát, hogy anyja nyomdokain haladva felfedjen egy titkot, melyről már rég tudomást kellett volna szereznie. Ren, Lina újdonsült barátja mindent elkövet, hogy támogassa a lányt, így nem csoda, hogy Lina menthetetlenül beleszeret. Valaki egyszer régen azt mondta Linának, hogy az emberek a szerelem és a ­fagylalt miatt mennek Olaszországba – néha azonban ennél sokkal többet találnak.

Cseresznyepiros nyár (Carina Bartsch)

Nem létezik olyan lány, aki elfelejtené, milyen is volt az első szerelem… ezt senki sem tudja jobban, mint Emely. Ismét találkozik Elyasszal hét év után, a jó megjelenésű, kedves, és világítóan türkizzöld szemű sráccal. Legjobb barátnőjének bátyja, aki már egyszer teljesen összezavarta az életét, és ezeket a sebeket még mindig mélyen magában hordozza.

Emely teljes szívéből utálja őt. Sokkal inkább a rejtélyes, e-maileket író Lucára irányítja a figyelmét, aki az érzékeny és romantikus üzeneteivel megérinti a szívét. A két férfi különböző irányba tereli Emelyt, akinek el kell döntenie, melyik közülük az, aki megmutatja neki az igazi énjét. De vajon tényleg beleszerethet valaki egy ismeretlenbe, vagy jár egy második esély az első szerelmednek?

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!