Debrecen hírei

2018.07.14. 10:17

Sok esethez ki kellett vonulniuk a megyei illetékeseknek

Hajdú-Bihar - Nem telt el balesetek és tűz nélkül a hét utolsó munkanapja sem.

Hajdú-Bihar - Nem telt el balesetek és tűz nélkül a hét utolsó munkanapja sem.

Tegnap délben Ebesen, a Liszt Ferenc utcában kerti főzés közben a tűz átterjedt két raklapon tárolt tetőlécre. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Két autó ütközött össze péntek délután Balmazújvárosban, a Szoboszlói utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentőszolgálat pedig a balesetben megsérült embert kórházba szállította.

A komádi önkormányzati tűzoltói is közúti balesethez vonultak tegnap. Komádiban, a Rákóczi és a Dobó utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze, az egyik jármű a tetejére borult. A tűzoltók átvizsgálták a járműveket áramtalanították azokat, majd a kifolyt üzemanyagot felitatták.

Tíz méteres faág veszélyeztette a gyalogos forgalmat Debrecenben, a Tócóskert téren péntek délután. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel levágták a ágat.

Berettyóújfaluban, a Orbán Balázs téren egy nagyméretű fa egyik ága lehasadt és egy garázssorra borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel a faágat eltávolították.

Késő este Debrecenben, a Kishegyesi úton két autó ütközött. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói elvégezték a jármű feszültségmentesítését, a mentőszolgálat pedig egy sérültet kórházba szállított.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos míg 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, akik közül 11 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 31 személyt állítottak elő, köztük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!