Debrecen hírei

2018.07.11. 19:01

Jó ötletnek tartják a debreceni éjszakai járatokat

Debrecen - Elindultak az éjszakai járatok, így arra voltunk kíváncsiak, mennyire volt rá szükség a cívisvárosiak szerint.

Debrecen - Elindultak az éjszakai járatok, így arra voltunk kíváncsiak, mennyire volt rá szükség a cívisvárosiak szerint.

Ritkán járok a városban, de a lányom elég gyakran szokott jönni. Neki ez nagy segítség lehet. Ha este vidéki busszal szeretne hazamenni, akkor ezzel kényelmesebben elérheti.

Akik buliznak vagy úgy dolgoznak, hogy a munkaidejük hajnali időpontban ér véget, azoknak ez nagy ajándék lesz. Csak azt sajnálom, hogy távolsági járatok nem indulnak éjszaka.

Jó, hogy van egy ilyen kezdeményezés. Ha a városban olyan programokat terveznek, mint például egy esti tűzijáték, akkor késő esti időpontban is kényelmesen haza tudunk majd menni.

A lányok az éjjel folyamán sokkal biztonságosabban haza tudnak majd jutni. Eddig taxival oldottam meg, ha este szerettem volna közlekedni, de ez nem volt egy olcsó megoldás sajnos.

HBN | Fotók: Matey István


[related-post post_id="3918285"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!