Debrecen hírei

2018.07.19. 17:57

A legemlékezetesebb nem egy koncertélmény

Debrecen - Az ország bármely pontján mondjuk ki: Campus Fesztivál, jó eséllyel rávágják válaszul, hogy Debrecen.

Debrecen - Az ország bármely pontján mondjuk ki: Campus Fesztivál, jó eséllyel rávágják válaszul, hogy Debrecen.

„Csaknem olyan városi jelképpé vált, mint a Nagytemplom vagy a Virágkarnevál. Az ország fesztiváltérképére többek között azzal került fel, hogy behozták ebbe az urbánus, ám természetköeli környezetbe” – mondta Bódor Edit, aki emlékszik a Vekeri-tavi estekre is. A Főnix Rendezvényszervező ügyvezetője pontosan tudja micsoda felelősséggel és izgalommal jár egy ilyen léptékű program megszervezése. Ugyanúgy szorít a sikerért, imádkozik a jó időért, mint ha saját eseményük lenne.

A város kulturális szereplőinek egy a célja, ezért jó kapcsolatot ápolunk és segítjük egymást, összefogunk. Ebben van az erőnk, illetve részben a település megtartó ereje is. Szívesen tanulunk egymástól, sok tapasztalatot gyűjtök arról, hogyan lehetne a karneváli hétbe még inkább bevonni a fiatalokat.”

Bár személyiségéhez leginkább az ifjú tehetségeknek, komolyzenészeknek is bemutatkozási lehetőséget nyújtó Egyetem téri koncertek állnak közel, kedveli Szabó Balázst, a PG Csoportot, Müller Péter Sziámit és nem hagyja majd ki Ákos produkcióját sem. Kérésünkre, hogy idézze fel egy emlékezetes Campushoz köthető élményét, nem egy fergeteges koncertet említett. „Ahogyan minden szülőnek, nekem is feledhetetlen az első alkalom, amikor egyedül engedtem el a fiam. Reggelig le sem hunytam a szemem. Ma már nyugodtabban alszom, ő pedig már nem csak szórakozni megy a fesztiválra, hanem fellépni is.”

HaBe


[related-post post_id="3926234"]

[related-post post_id="3924465"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!