Debrecen hírei

2018.07.07. 17:12

A Boncz László-díjra várják a javaslatokat

Debrecen - A gyermekvédelem és -jólét terén tevékenykedő szakemberek munkáját ismerik el.

Debrecen - A gyermekvédelem és -jólét terén tevékenykedő szakemberek munkáját ismerik el.

Debrecen Város Boncz László-díját a közgyűlés a város érdekeinek előmozdításában, fejlődésének elősegítésében kimagasló, példamutató tevékenységet kifejtő állampolgárok munkájának elismeréseként adományozza.

A díj a gyermekvédelem, gyermekjólét, szociális alapszolgáltatások és a személyes gondoskodás keretébe tartozó szakosított ellátások, továbbá az egészségügyi alap- és szakellátás és egészségmegőrzés területén intézményesített vagy intézményi kereteken kívül a lakosság érdekében kimagasló szakmai tevékenységet végző és kiemelkedő eredményeket elért személyek munkájának elismeréseként adható – tájékoztatott az önkormányzat.

A díjazottra – a kiírás szerint – bármely állampolgár javaslatot tehet augusztus 5-ig a debreceni polgármesteri hivatal intézményfelügyeleti osztályán. A részletes javaslattételi felhívás és a javaslattételi lap elérhető a www.debrecen.hu internetes honlapon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!