Debrecen hírei

2018.06.03. 09:24

„Szeretnék egészségesen élni, de nincs rá se időm, se energiám”

Debrecen - Sportolás, változatos étkezés, stresszmentes élet. Az utca embereit kérdeztük, ők hogyan vigyáznak az egészségükre.

Debrecen - Sportolás, változatos étkezés, stresszmentes élet. Az utca embereit kérdeztük, ők hogyan vigyáznak az egészségükre.

- Az étkezés és a mindennapi program a legfontosabb. Meg kell találni az egyensúlyt a munka és a pihenés között. A sportolás elengedhetetlen. Étkezésekkor főleg hazai termékeket fogyasztok.

Székely János, villanyszerelő

- Szeretnék egészségesen élni, de nincs rá se időm, se energiám. Igyekszem az étkezésre odafigyelni. A műkajákat száműzném az étrendemből, a sportolást pedig beiktatnám a napirendembe.

Fábián Veronika, hallgató

- Próbálok rendszeresen mozogni és eleget aludni. Többször eszem kevesebbet, és igyekszem rendszeresen étkezni. A stresszt próbálom elkerülni, sokat hallgatok zenét, ez az, ami kikapcsol.

Juhász Nóra, hallgató

- Próbálom megőrizni az egészségem, de nincs rá időm. Férjemmel áttértünk az egészségesebb életmódra, a szénhidrátot és fehér lisztet elkerüljük. Többet kellene sportolni és mozogni.

Dóka Béláné, előadó

HBN | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!