Debrecen hírei

2018.06.12. 12:31

Küldjön hírt! - Debreceni countrysikerek Szlovéniában

Debrecen - <em>Debrecenben két éve alakult a countryt táncoló West Friends Line Dance Club, melynek tagjai a hétvégén Szlovéniába látogattak, ugyanis immár második alkalommal rendezték meg a Slovenian Catalan &amp; Country Line Dance-fesztivált</em> - írja olvasónk.

Debrecen - Debrecenben két éve alakult a countryt táncoló West Friends Line Dance Club, melynek tagjai a hétvégén Szlovéniába látogattak, ugyanis immár második alkalommal rendezték meg a Slovenian Catalan & Country Line Dance-fesztivált - írja olvasónk.

Az eseményen több nemzet (olasz, francia, szlovén, osztrák, horvát, német és magyar) táncosai húztak csizmát és táncolták el együtt kedvenc táncaikat.

A fesztivál keretében egy egyéni táncversenyt is rendeztek, melyen három kategória (kezdő, középhaladó, haladó) összesen hat táncára (kategóriánként 2-2) lehetett nevezni.

A West Friends Line Dance Club tagjai közül Rózsa Erika, valamint Csajkos Alíz Jgor Pasin koreográfus Hold nevű középhaladó táncára jelentkezett, Nagy Norbert Bruno Moggia koreográfus Gotcha nevű haladó táncára, míg Balogh Anita Adriano Castagnoli One Hundred nevű táncára nevezett.

A verseny során egy 6 főből álló zsűri pontozott, a következő szempontokat értékelték: a lépések pontossága, összhang a zenével, energia, kontaktus a közönséggel.

A verseny eredményeként Nagy Norbert és Balogh Anita kategóriájuk győztesei lettek, így mindketten kiérdemelték a „The Best Dancer” címet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!