Debrecen hírei

2018.05.09. 14:29

Lezárások Debrecenben a tavaszi nagyvásár ideje alatt

Debrecen - A Mihály-napi nagyvásár miatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

Debrecen - A Mihály-napi nagyvásár miatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

Emiatt a tömegközlekedési eszközök útvonala is módosul. A debreceni tavaszi nagyvásár zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalmi rend érvényes május 14-én – hétfőn – 5 óráig az alábbi útszakaszokon:.

Május 11-én – pénteken – 17.30 órától május 14-én – hétfőn – 5 óráig a közúti forgalom elől lezárják Debrecenben az alábbi útvonalakat.

Elviszik a tilosban állókat

A Böszörményi utat szintén lezárják a Doberdó utcától a Füredi utcáig, a Békessy Béla utcát a Böszörményi úttól a Görgey utcáig, a Bólyai utcát a Böszörményi úttól a Jerikó utcáig, az Akadémia utcát a Böszörményi úttól a Kertváros utcáig.

Az említett időben ezeken az útszakaszokon minden gépjármű forgalma és várakozása tilos lesz! A fenti útszakaszokról a forgalmat a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút – Füredi út – Böszörményi út és vissza útvonalra terelik. A fenti időszakban a lezárt útszakaszokon szabálytalanul parkoló gépjárműveket a tulajdonos költségére a Debreceni Közterület-felügyelet elszállíttatja.

Érdemes figyelni arra is, hogy a korlátozások helyi és helyközi autóbuszjáratok vonalait is érintik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!