Debrecen hírei

2018.05.25. 17:58

360 fokos videó: az Emma Undressed avatta fel az Ady Park színpadát

Debrecen - A belváros szívében a zenekarok és csoportok októberig léphetnek fel közönség előtt.

Debrecen - A belváros szívében a zenekarok és csoportok októberig léphetnek fel közönség előtt.

Hivatalosan is megnyílt a debreceni Ady park közösségi színtere szerdán este. A produkciók tekintetében nincs műfaji megkötés, azaz felolvasószínház, zenés műsorok és formációk mellett óvodai vagy iskolás csoportok is bemutathatják tehetségüket a színpadon. Az Ady park honlapján bárki regisztrálhat, hogy bemutatkozzon az új közösségi színtéren.

Az együttessel a szerda esti avatókoncert hangpróbája és beállása után ültünk le beszélgetni a Modem által felajánlott színpad előtti színes kockákra.

A 2014-ben alakult zenekar csajmetált játszik, ami azt jelenti, hogy az énekesnő Zakar Szilva (Szilva) a fellépéseken a közismert hörgést nem csinálja.

– Kemény zenét játszunk, attól függetlenül is, hogy nem hörgök. Énekelek, kicsit poposabb formában. Az a tervünk, mint minden feltörekvő zenekarnak, hogy minél több anyagot tudjunk bemutatni, fesztiválokra járni, nagyszínpadon lenni, minél több zenét írni. Például ezen a színpadon saját dalokat is előadunk, és feldolgozásokat is mutatunk a közönségnek – árulta el az énekes, Szilva.

A cikk folytatása elolvasható a Hírek360.hu-n.


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!