Debrecen hírei

2018.04.15. 17:39

Valaki videokazettákat dobált szét a Fancsikai-tavaknál

Debrecen - Kukának nézték a tópartot Debrecen mellett. A megtaláló Facebookon szólította fel a tulajt, hogy takarítsa el szemetét.

Debrecen - Kukának nézték a tópartot Debrecen mellett. A megtaláló Facebookon szólította fel a tulajt, hogy takarítsa el szemetét.

A Fancsikai-tavak partjára dobta a családi videókat egy szemetelő Debrecen határában - számol be róla a BorsOnline. A kazettákat egy szoftverfejlesztő találta meg nemrég. Ezt írta a Facebookon:„Kihajítasz a természetbe egy rahedli VHS kazettát, Disney-mesék, Star Wars-filmek, de akadnak sportesemények, és ami a legjobb, családi felvételek is. De ha valami csoda folytán utóbbiból nem derülne ki a személyazonosságod, ott van még az ujjlenyomat, és a kazetták címkéin levő satnya kézírásodon végezhető grafológia.”

A férfi kilátásba helyezte, hogy feljelentést tesz, ha a tettes nem takarítja el a piszkát.

Még nem jelentkezett az illető, de én tartom a szavam. Szeretek kijárni a természetbe, és na­gyon fel tud idegesíteni, ha valaki ilyet tesz”

- mondta a Borsnak.

Forrás: BorsOnline

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!