Debrecen hírei

2018.04.27. 12:49

Kedvencek versenye: jelentkezzen és nyerjen!

Debrecen - Május 16-a délig lehet jelentkezni és szavazni a kisállatokra.

Debrecen - Május 16-a délig lehet jelentkezni és szavazni a kisállatokra.

Minden gazdi elfogult, ha a háziállatáról van szó, legyen az kutya, macska, nyuszi, vadászgörény, süni, afrikai csiga vagy madárpók, mindenkinek a sajátja a legszebb – és ez így természetes. Most azonban itt a lehetőség: a külső szemlélők is véleményt nyilváníthatnak, ugyanis a Hajdú-bihari Napló az idén is meghirdette a Kedvencek versenyét.

Így lesz meg a végeredmény

A megmérettetés – mely olvasóink között az egyik legnépszerűbb – egészen május 16-a délig tart, addig lehet jelentkezni és szavazni. A játékosok három kategóriában regisztrálhatnak: kutya, macska és egyéb. A gazdiknak nincs más dolguk, mint készíteni egy jó minőségű fotót kedvencükről, majd a kért adatokkal együtt feltölteni a verseny regisztrációs oldalára. Újdonság, hogy ettől az évtől nem a lap Facebook-oldalán erre a célra létrehozott mappába kerülnek a képek, hanem a közösségi oldalon, de egy külön felületen adhatják le szavazataikat – mindenki naponta egyszer, de több állatra is voksolhat.

A legtöbb szavazat azonban nem jelent automatikusan győzelmet: a kategóriánként legtöbb voksot kapó tíz játékos közül a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségének tagjaiból álló zsűri választja ki a nyerteseket, kategóriánként az első három állatot és a gazdáját. A játék tétje ebben az évben sem kicsi, hiszen a nevezők értékes ajándékutalványokért versenyeznek az e-Pet díszállat kereskedés felajánlásának köszönhetően. Ahogy azt már megszokhatták, a regisztrált szavazókról sem feledkezünk meg, közöttük Napló-ajándékcsomagot és digitális előfizetést sorsolunk ki.

HBN


Információk a versenyről

A verseny időtartama

  • Jelentkezési határidő: május 11., 12 óra
  • A szavazás lezárásának időpontja: május 16., 12 óra
  • A szavazók közötti sorsolás időpontja: május 16., 14 óra
  • Eredményhirdetés a Napló Facebook-oldalán: május 18., 12 óra
  • Regisztráció és játékszabályok

    Nyeremények

    Mindhárom (kutya, macska és egyéb) kategóriában:

    1. helyezett: e-Pet díszállat kereskedés felajánlásaként 10 000 forint értékben levásárolható ajándékutalvány, valamint Naplo-ajándékcsomag

    2. helyezett: e-Pet díszállat kereskedés felajánlásaként 5000 forint értékű ajándékutalvány és féléves digitális Kelet előfizetés

    3. helyezett: e-Pet díszállat kereskedés felajánlásaként 3000 forint értékű ajándékutalvány negyedéves digitális Kelet előfizetés

    A szavazók között a játék lezárását követően negyedéves digitális Napló előfizetést és egy Napló-ajándékcsomagot sorsolunk ki.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!