Debrecen hírei

2018.03.29. 19:47

Nyílt levél Gurmai Zitának

Debrecen - <em>Már megszoktuk Öntől, hogy Önnek a Parlamentbe kerülésért semmi sem drága.</em> A Fidesz Debreceni Szervezetének és a KDNP Debreceni Szervezetének nyílt levele.

Debrecen - Már megszoktuk Öntől, hogy Önnek a Parlamentbe kerülésért semmi sem drága. A Fidesz Debreceni Szervezetének és a KDNP Debreceni Szervezetének nyílt levele.

Tisztelt Képviselő-jelölt asszony!

Már megszoktuk Öntől, hogy Önnek a Parlamentbe kerülésért semmi sem drága. A kampánya során csupán Kósa Lajost aljas és hazug módon lejárató anyagokat közölt a választókkal, de, hogy mit tenne Debrecenben, mi a célja egyetlen egyszer sem. Ezen sem csodálkozunk, mert Ön itt csupán egy politikai turista, nem kell elszámolnia majd a debreceniek előtt a hazugságaival. Az viszont már túl megy minden határon, hogy az Ön hivatalos közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök urat akasztással fenyegetik. Árulja már el: mit akar itt?

- Fidesz Debreceni Szervezete és a KDNP Debreceni Szervezete -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!