Debrecen hírei

2018.03.13. 19:20

360 fokos videó: megtelt a Főnix videójátékokkal

Debrecen - Pamkutya, Kon–Troll, Beniipowa és Cosplay show, és még sorolhatnánk. Negyedik alkalommal rendeztek a debreceni Főnix Csarnokban videójáték-kiállítást, vagyis PlayIT show-t.

Debrecen - Pamkutya, Kon–Troll, Beniipowa és Cosplay show, és még sorolhatnánk. Negyedik alkalommal rendeztek a debreceni Főnix Csarnokban videójáték-kiállítást, vagyis PlayIT show-t.

Kígyózó sorokban álltak a fiatalok a Főnix Csarnok bejáratnál, hogy minél hamarabb bejussanak a küzdőtérre. A csarnok közepén több bokszban ki lehetett próbálni a különféle videójátékokat. A videójáték szerelmesei egy teljes napon át élvezhették a játékok adta élményeket.

Kipróbálhatták a legfrissebb, illetve az utóbbi időszakban piacra dobott, legújabb játékokat. A 2017-es év legnagyobb kedvencei és a korábbi évek sikerjátékai is ott voltak a PlayIT–n. Több e-sport helyszín is helyet kapott a csarnokban, ahol akár egyénileg vagy csapatban is megküzdhettek a játékosok League of Legends-ben, Clash Royalban, Counter Strike: Global Offensive–ben vagy akár a Hearthstone-ban.

Cosplay show és a Youtuberek

Ki ne szeretné, hogy bármelyik kedvenc játékának karaktere életre keljen? Lényegében erről szól a Cosplay show. A rendezvény egyik különleges pontját képezte ez az „előadás”, amikor a fellépők saját készítésű vagy kölcsönzött jelmezben egy rövid performance keretében jelenítenek meg egy-egy karaktert a kiválasztott játékból vagy animéből. A közönségtalálkozón lehetőség nyílt, hogy a gyerekek kérdezzenek, és a videóbloggerek mindenre nyíltan válaszoltak. Majd az ország legismertebb videósai felsorakoztak, hogy a rajongók kívánságainak eleget tegyenek: közös szelfit készítettek, autogramkártyára vagy pólókra kértek aláírást, de találkoztunk a rendezvényen olyan fiatallal, akiknek a kívánsága egy közös videó volt. Kíváncsi vagy, hogyan is nézett ki mindez? Kattints a fenti 360 fokos videóra!˛


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


[related-post post_id="3792787"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!