Debrecen hírei

2018.02.25. 15:16

Megkérdeztük: Mi a véleménye a nyugdíjasok foglalkoztatásáról?

Debrecen - Arról faggattuk az embereket, mit szólnak ahhoz, hogy a nyugdíjasok, ha szeretnének, ismét munkába állhatnak.

Debrecen - Arról faggattuk az embereket, mit szólnak ahhoz, hogy a nyugdíjasok, ha szeretnének, ismét munkába állhatnak.

Balázs Kornél, tanuló

Szerintem az idősebb korosztálynak szüksége van a munkára, mert sajnos nem kapnak elég nyugdíjat. Sok olyan nyugdíjas van, aki nem tudna megélni akkor, ha leülne otthon, és nem dolgozna.

Baji Sándor, tanuló

Úgy gondolom, az idősebb embereknek a család mellett a helyük, nekik már nem kellene dolgozniuk. Véleményem szerint minden unoka annak örülne, ha a nagyszülők velük foglalkoznának.

Gergely Viktor, egyetemi hallgató

Aki még úgy érzi, bírja a munkát, az természetesen dolgozzon, ha szeretne. Szerintem nem szabad korlátozni senkit, hiszen mindenki maga dönti el, mit akar és mit vállal.

Fekete Bernadett, egyetemi hallgató

Szerintem nyugodtan dolgozhat egy nyugdíjas is, ha van kedve és energiája. Az idősebb emberek tapasztaltabbak, ezért is gondolom azt, hogy az ő munkájukra is szükség lehet a piacon.

HBN|Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!