Debrecen hírei

2018.02.01. 10:55

„Az egész városi úthálózatra ráférne a felújítás”

Debrecen - Megkérdeztük a járókelőket, mennyire elégedettek az utak állapotával. Nagyjából egyöntetű véleményeket hallhattunk.

Debrecen - Megkérdeztük a járókelőket, mennyire elégedettek az utak állapotával. Nagyjából egyöntetű véleményeket hallhattunk.

Csoma Zsolt, tanuló

Nem vagyok túlzottan elégedett, lenne hová fejlődni, hiszen az utak minősége elég pocsék. Túl sok a kátyú, tele van az útburkolat repedéssel, mindenképpen szükség lenne felújításra.

Bulátkó Fanni, tanuló

Nem vagyok debreceni, ritkán járok erre, de látom, hogy sok helyen kátyús az út, persze van, ahol nem, de ez kevés. Ahol felújították, ott nincs gond, máshol viszont akad szép számmal.

Mészáros Gábor, tanuló

Sok helyen kátyús az út, emiatt az ember rázkódik az autóban, tömegközlekedésen. De ilyen forgalom mellett nehéz felújításokat végezni, bármennyire is ráférne ezekre a régi utakra.

Battai Lili Lujza, tanuló

Leginkább gyalog közlekedem, ennek ellenére az a véleményem, hogy az egész városi úthálózatra ráférne a felújítás. Engem ugyan nem hátráltat, de az autósoknak sok bosszúságot okoz.

HBN|Fotók: Matey István


[related-post post_id="3753149"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!