Debrecen hírei

2018.01.08. 09:56

Megkérdeztük: Örül-e a tavaszias időjárásnak?

Debrecen -  Sokan nem bánják, hogy nincsenek nagy mínuszok, viszont attól tartanak, hogy márciusban még hideg lesz és havazni fog.

Debrecen -  Sokan nem bánják, hogy nincsenek nagy mínuszok, viszont attól tartanak, hogy márciusban még hideg lesz és havazni fog.

Murguly Janka, tanuló

Szeretem a meleget és a jó időt, így kifejezetten örülök annak, hogy nincs nagyon hideg. Jobb ez, mint a havazás, már meguntam a telet, pedig nem is volt túl rossz az időjárás eddig.

Csősz Zsolt, tanuló

Jobban szeretem a meleget, mint a hideget. Ha télről van szó, akkor legyen hideg és hó, de mivel eddig nem volt az, így már azt sem bánom, ha ilyen az idő, jobb ez, mint a mínuszok.

Csordás Krisztina, tanuló

A tavaszt és a meleget jobban kedvelem, ebből a szempontból nagyon jó. Azonban attól tartok, hogy megint később, március vége felé lesz hó, mint ahogy már többször is az utóbbi években.

Szatmári Péter, tanuló

Jó, hogy most nincs térdig érő hó és jég, de úgy vélem, később még ráfázunk. Már nem decembertől februárig van tél. Lehet, idén is kitolódik, és valamikor március környékén havazik majd.

HBN | Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!