Debrecen hírei

2014.05.02. 13:32

Legendák csaptak össze

Debrecen - Ahogyan azt előre sejthettük, nem akármilyen megoldásoknak örülhettünk a Nagyerdei Stadion nyitóünnepségén rendezett gálameccseken.

Debrecen - Ahogyan azt előre sejthettük, nem akármilyen megoldásoknak örülhettünk a Nagyerdei Stadion nyitóünnepségén rendezett gálameccseken.

Olyan egykori legendák szálltak harcba a DVSC – DVSC, illetve a DVSC All Stars – Magyar Válogatott All Stars meccseken, mint Sándor Tamás, Sándor Csaba vagy Pető Zoltán, de megtapsolhattuk Kovács Kálmán és Mészöly Géza egy-egy zseniális húzását is. Akik ott voltunk, megállapíthattuk, az öregfiúknál még mindig jó helyen van a labda.

DVSC I. – DVSC II. 5–5 (2–2)

DVSC I. (piros): Novakovics (Slakta) – Nagy, Mészáros, Brkovics, Vadnai (Kovács) – Bódi, Spitzmüller, Szakály (Damahou), Ferenczi – Kulcsár, Sidibe.

DVSC II. (fehér): Verpecz – Bernáth, Szatmári, Máté, Korhut – Tisza, Mihelic (Bouadla), Zsidai (Dombi), Ludánszki – Volas, Seydi.

Gól: Seydi (0–1), Kulcsár (1–1), Ferenczi (2–1), Volas (2–2), Dombi (11-esből, 2–3), Damahou (3–3), Dombi (3–4), Kovács (4–4), Volas (4–5), Ferenczi (5–5).

DVSC All Stars – Magyar Válogatott All Stars 4-4 (3–0)

DVSC All Star: Mező, Horváth, Téglási, Fekete, Kiss J., Szatmári, Arany, Pető, Sándor Cs., Plókai, Madar, Sándor T., Ulveczki, Vadicska, Szabó J., Ludánszki, Somogyi, Selyem, Kerekes, Némethi, Magyar, Habi, Szabó L., Supka, Balogh J., Takács, Kondás, Bogdanovics, Nagy Cs., Dan.

Magyarország All Star: Szeiler, Haáz, Pintér, Keller, Mészöly, Farkas, Tóth R., Csikos, Zsivóczky, Duró, Rósa, Bücs, Tumbász, Wukovics, Sallai.

Gól: Kerekes (1–0), Sándor (2–0), Habi (3–0), Wukovics (3–1), Pintér II. (3–2), Rósa (3–3), Tumbász (4–3), Bogdanovics (4–4).


A megnyitóünnepségen kicsiknek és nagyoknak, drukkereknek és érdeklődőknek egyaránt igyekeztek valami meglepetéssel szolgálni a rendezők. Élő közvetítésünket a gáláról itt olvashatja. tovább »

Három varázsszó volt a csütörtöki stadionavatón: Debrecen, Loki, stadion. tovább »

Az Instagram, a Twitter és a Youtube is tele van szuper fotókkal és videókkal! Tegnap mindenki a stadionavatóról osztott Debrecenben. tovább »

A magyar szellem, a magyar tervezők, a magyar mérnökök, a magyar vállalatok és munkások ilyen alkotásokkal teszik ismét naggyá Magyarországot - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a debreceni Nagyerdei Stadion csütörtök esti avatásán. tovább »

Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, olvasóink mit gondolnak a csütörtökön átadott Nagyerdei Stadionról. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!