Debrecen hírei

2014.04.06. 19:34

Különösen aktívak voltak a felső-józsaiak

Debrecen-Józsa - A Gönczy Pál Általános Iskolában egymásnak adták a kilincset a polgárok.

Debrecen-Józsa - A Gönczy Pál Általános Iskolában egymásnak adták a kilincset a polgárok.Vasárnap 13 óráig Hajdú-Bihar megyében a választók 31,8 százaléka járult az urnákhoz. Ehhez képest a Debrecen felső-józsai városrészében élők kiemelkedően aktívnak mutatkoztak. A Gönczy Pál Általános Iskolában kialakított 123-as és 126-os szavazókörökben ottjártunkkor, délután 1-kor 40 százalékhoz közelített a részvételi arány.

Fazekas Győző és Fazekas Sándor Mária együtt érkeztek szavazni és miután végeztek arról számoltak be, hogy jó előre eldöntötték kiket fognak támogatni. A választási kampány nem befolyásolta őket. A férfi úgy vélte, hogy „a korábbiakhoz képest elég lagymatag volt a mostani kampányidőszak”. A jelöltek zömét a környéken kihelyezett plakátok alapján ismertük meg - válaszolta a hölgy.

Kaszás Istvánné is kialakult véleménnyel érkezett, 25 éve elkötelezettje az egyik pártnak. A viszonylag nagy méretű szavazólapok szerinte nem voltak zavaróak, el lehetett rajtuk igazodni, könnyen megtalálta rajta a kiválasztott szervezetet, illetve jelöltet.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!