Debrecen hírei

2014.01.20. 15:03

Vereséggel kezdte az évet a DEAC női csapata

Debrecen - Csak a második félidő vége felé kezdtek éledezni a hajdú-bihariak.

Debrecen - Csak a második félidő vége felé kezdtek éledezni a hajdú-bihariak.

A női élvonalbeli futsalcsapatok számára is elkezdődött a 2014-es év, a hölgyek a 13. fordulóval folytatták a küzdelemsorozatot. Az NB I-ben szereplő DEAC Futsal Club újoncként remek őszt produkált, így a taballe második helyéről várhatták idei első mérkőzésüket Czóvelné Mester Kata tanítványai. A hajdúságiak tudták, nehéz ütközet vár rájuk Miskolcon a DVTK-Vénusz vendégeként az elmúlt hétvégén, de azért bizakodóak voltak – hiába.

A miskolciak Bernáth Csilla és Szőke Zsuzsanna találatainak hála már a 10. percben már 2–0-ra vezettek, ez maradt az állás a félidőre is. A szünet után tovább növelte előnyét a hazai gárda, a 28. minutumban 6–0-s DVTK-előnyt mutatott az eredményjelző. A cívisvárosiak csak ezután kezdtek éldezni, előbb Tóth Angelika szépített a 30. percben, majd Farkas Éva és Radics Ágnes is betalált, ám ez kevésnek bizonyult, 6–3-as miskolci győzelemmel fújták le a találkozót. A hajdúságiak így visszaestek a pontvadászatban a harmadik helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!