Debrecen hírei

2014.01.22. 09:43

Két körözöttet fogtak Debrecenben

Debrecen - Egy nap alatt két körözöttet fogtak el a körzeti megbízottak Debrecenben.

Debrecen - Egy nap alatt két körözöttet fogtak el a körzeti megbízottak Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2014. január 21-én 14 óra 30 perc körüli időben a Torockó utcán egy helyi lakost fogtak el, akivel szemben a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mert jogerős büntetését nem kezdte meg. A 49 éves nőt a rendőrök előállították a kapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A körzeti megbízottak 2014. január 21-én 20 óra 10 perckor, Debrecenben a Nagyerdei körúton járőröztek, amikor felfigyeltek egy nőre, aki a rendőrautó láttán irányt változtatott és elsietett. A rendőrök igazoltatták a helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt korábban elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások az intézkedés alá vont 17 éves lányt elfogták és a kapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!