Debrecen hírei

2014.01.23. 10:43

700 millióért adnák az elhagyatott gyógyszerraktárat

Hajdúnánás, Debrecen - A volt gyógyszertári központ ingatlanja iránt folyamatos az érdeklődés, de…

Hajdúnánás, Debrecen - A volt gyógyszertári központ ingatlanja iránt folyamatos az érdeklődés, de…

A Dóczi József utcán (a megyeszékhely egyik frekventált helyén) évek óta keresi új gazdáját az egykor volt gyógyszertári központ 10 ezer 50 négyzetméteres beépített ingatlanja, mindezidáig sikertelenül.

Bódi László, a tulajdonos hajdúnánási Tedej Zrt. vezérigazgatója a Napló érdeklődésére elmondta, hogy a területen lévő irodaház és raktárépület hasznos területe 2500-2500 négyzetméter, de (miután a jobb eladhatóság érdekében megosztották az ingatlant) mód van arra is, hogy akár külön-külön vegye meg valaki a beépített, illetve az üres telekrészt.

– Folyamatosan vannak érdeklődők, egyesek csak a jó helyen lévő telekben, míg mások a teljes épületegyüttesben látnának fantáziát, de megállapodni még senkivel nem sikerült. Az évek óta húzódó értékesítési folyamat talán azzal is magyarázható, hogy a volt gyógyszertári központ becsült értéke (a gazdasági válság ellenére) mintegy 700 millió forint, ez pedig nyilvánvalóan megrostálja a potenciális vevőjelölteket – fogalmazott a Napló kérdésére Bódi László.

HBN-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!