Debrecen hírei

2013.05.21. 10:35

Olcsó jegyek, ingyen buszok

Tudnivalók szurkolóknak a kupadöntőről.

Tudnivalók szurkolóknak a kupadöntőről.

Szerdán este nyolc órától a kispesti Bozsik-stadionban rendezik meg a DVSC-TEVA - Győri ETO FC labdarúgó Magyar Kupa-döntőt.

A jegyek szerda délig megvehetők a DVSC két ajándékboltjában 500 és 1000 Ft-os áron, de a Bozsik-stadionban is lesz árusítás, gondolva a fővárosban és vonzáskörzetében élő drukkerekre.

A találkozóra a DVSC ingyenes szurkolói buszokat indít, amelyekre ugyancsak a két Loki-boltban (Tesco, Plaza) kell jelentkezni. A buszok szerdán 14 órakor indulnak a Főnix Csarnok parkolójából, felszállni rájuk csak a megváltott meccs-belépők felmutatásával lehet.

A döntő helyszínére való eljutást rendőri felvezetéssel segítik azoknak, akik az M3-as autópálya budapesti bevezető szakaszánál lévő Shell benzinkútnál (Szilas pihenőhelynél) gyülekeznek. A szurkolói buszok innen 18 órakor indulnak, a konvojhoz autósok is csatlakozhatnak.

A Bozsik-stadion pályája körüli parkolási lehetőségekről, a debreceni szurkolók beléptetési helyéről és szektorairól bő információk a DVSC honlapján is olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!