Debrecen hírei

2013.05.30. 17:18

Teljesíteni a minimális elvárást

Az NB II. Keleti csoportjának második helyezettjével, a Nagykátával szemben harcolhatja ki a DEAC a bennmaradást.

Az NB II. Keleti csoportjának második helyezettjével, a Nagykátával szemben harcolhatja ki a DEAC a bennmaradást.

Futsal. A DEAC-nak úgy kellett pályára lépni az NB I-es alsóházi rájátszás utolsó, 10. fordulójában esedékes Rubeola FC Csömör elleni meccsén, hogy tudta, amennyiben nem nyeri meg a Pest megyeiekkel szembeni ütközetet, akkor kiesik az élvonalból. A debreceniek átérezték a mérkőzés súlyát, és kiváló játékkal előrukkolva 6–3-ra legyőzték a Csömört.

Sikerüknek hála a férfi futsal NB I. 10., osztályozót érő helyén végeztek, az „első ligás” tagságuk megtartásáért pedig a feljutásért harcoló Nagykátával kell megküzdeniük.

– Volt alkalmam megtekinteni a nagykátaiakat meccs közben. Tavaly még ők is az élvonalban szerepeltek, ettől függetlenül nem szabad, hogy gondot okozzanak, van különbség egy NB II-es és egy NB I-es együttes között. Már az első derbin olyan előnyre szeretnénk szert tenni, hogy a másodikon ne kelljen aggódnunk. Úgy hiszem, játékosaim is megfelelően motiváltak, tudják, mi a tét, a minimális elvárást, vagyis a tagságunk megtartását teljesíteni kell – Darányi Antal, a DEAC Futsal Club vezetőedzője.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló május 31-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!