Debrecen hírei

2013.05.22. 11:17

Összeszámoljuk a Loki-szurkolókat!

Indul a nagy DVSC-drukker számlálás, amihez csak egy elektronikus levelet kell küldeni.

Indul a nagy DVSC-drukker számlálás, amihez csak egy elektronikus levelet kell küldeni.

Az utóbbi egy évtized óriási Loki-sikerei (bajnoki címek, MK-győzelmek, főtáblára kerülés a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában) több tízezresre duzzasztotta a debreceni futballcsapatért szorítók táborát. De mennyi is az a sok, az a rengeteg?

Eddig csupán abból lehetett lemérni mindezt, hogy kéthetente hányan ültek vagy álltak a stadion lelátóin, ezen felül csak a saját becsléseinkre hagyatkozhattunk. A Hajdú-bihari Napló gondolt egy merészet, és elhatározta: megpróbálja számba venni az „összes” DVSC-szurkolót és nevüket egyetlen lapszámában leközli.

Mit kell ehhez tenni? Pusztán egy e-mailt kell küldeni a [email protected] címre név és település megjelöléssel, június 8-án éjfélig. A névsort június közepén közöljük majd. Ugyanezen címre várjuk a fanatikusok fotóit, készüljön az akár meccsen, egyik kedvencével vagy csak ábrázolja Önt teljes „harci díszben” és máris viszontláthatja magát lapunk hasábjain és internetes portálunkon!

Ne maradjon ki belőle, éljen akár Debrecenben, a megyében, az ország más területén, vagy külföldön! Ne felejtsen el szólni szurkolótársának!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!