Debrecen hírei

2013.05.27. 14:25

Csalódottak a lokisták

Fordulatos mérkőzésen 3–2-re nyert a Fradi az Oláh Gábor utcán, ezzel „letaszítva” a DVSC-t a dobogóról.

Fordulatos mérkőzésen 3–2-re nyert a Fradi az Oláh Gábor utcán, ezzel „letaszítva” a DVSC-t a dobogóról.

Labdarúgás. A Ferencváros 2001 után először tudott győzni Debrecenben az elmúlt hétvégén – a Loki nagy árat fizetett a vereségért, hiszen a Fradi sikere azt jelentette, a piros-fehérek minden törekvésük ellenére lemaradtak az NB I-es dobogóról a 2012/13-as szezonban. Az ősi rivális FTC már a mérkőzés elején vezetéshez jutott, ám a DVSC a 32. percben Adamo Coulibaly büntetőjével egyenlített. Nem sokáig örülhettek azonban a hazaiak, öt minutummal később ismét a fővárosiaknál volt az előny.

A második félidőben megfogyatkozott Kondás Elemér csapata, miután a játékvezető kiállította Máté Pétert. A hajrában Perics révén tovább duzzadt a zöld-fehérek előnye, 3–1 után a hosszabbításban újabb gólra váltott tizenegyessel szépített Coulibaly, az egyenlítésre is volt még esély, de végül nem sikerült.

A találkozóval kapcsolatban a DVSC-TEVA középpályása, Czvitkovics Péter elárulta, boldogok voltak az MK-diadal után, ezzel szemben most csalódottak, szerettek volna odaérni a dobogóra.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló május 28-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!