Debrecen hírei

2013.01.05. 16:16

Szétcsapta a poharat a vitatársa fején

Debrecen - Súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök szombaton két férfit kocsmai összetűzést követően.

Debrecen - Súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök szombaton két férfit kocsmai összetűzést követően. Kovács Károly rendőrségi szóvivő közlése szerint a felek január 5-re virradóan veszekedtek egy Pesti utcai szórakozóhelyen. Egyikük pohárral csapta fejen a társát, mire összeverekedtek. A 27 és 36 éves férfit orvosi ellátásukat követően előállították.

A százados beszámolója szerint három lányt azért állítottak elő, mert ruhát próbáltak lopni egy debreceni bevásárlóközpontból, méghozzá a csipogó lopásgátló eltávolításával.

Egy biztonsági őre azonban tetten érte őket, s értesítette a rendőröket. A 16 éves tolvajok ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség miatt indult büntetőeljárás.

Ugyancsak egy debreceni hipermarketből lopott egy 37 éves hajdúszoboszlói férfi péntek délután, őt szintén a biztonsági őrök fülelték le. A férfit előállítása után őrizetbe vették; tulajdon elleni szabálysértésért kell felelnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!