Debrecen hírei

2013.01.13. 12:19

„Nem az én dolgom ítélni, én csak úgy szeretek itt élni”

Debrecen - „Debrecenben kéne menni, ott is boldogabbnak lenni – ennyi – szeretni” - énekelték a PG Csoport testvérpárja, Jantyik Zsolt és Csaba szerzeményét a szombaton a városbál helyébe lépő első dalidó záró ünnepségén a Kölcsey Központban.

Debrecen - „Debrecenben kéne menni, ott is boldogabbnak lenni – ennyi – szeretni” - énekelték a PG Csoport testvérpárja, Jantyik Zsolt és Csaba szerzeményét a szombaton a városbál helyébe lépő első dalidó záró ünnepségén a Kölcsey Központban.A Kölcsey-ösztöndíj pályázaton nyertes produkcióban a Csokonai-díjas zenekar mellett felléptek a Kodály Filharmonikusok, a Kodály Kórus, Kálmán Péter „Cucás” prímás, Jőrös Andrea és Biri Gergely, Dánielfy Gergely, Erdős Fruzsina és Bakos Kis Gábor, valamint a Debreceni Rocksuli.Az est vendégeinek annyira elnyerte tetszését a produkció, hogy azon nyomban meg kellett ismételnie a népes társulatnak, ami még jobban sikerült a bemutató lázán túljutott szereplőknek megalapozva ezzel az est további részére a kötetlen szórakozást.

HBN-ÉP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!