Debrecen hírei

2012.11.04. 12:08

Hibátlan a DVSC csikócsapata a B1-ben

Tovább menetel a DVSC a BoxingONE Ligában: Rácsai András fiai a Debrecen Plázában megrendezett mérkőzésen 10:6 arányban győzték le a Győri Gladiátorokat.

Tovább menetel a DVSC a BoxingONE Ligában: Rácsai András fiai a Debrecen Plázában megrendezett mérkőzésen 10:6 arányban győzték le a Győri Gladiátorokat.

A DVSC Kaluczára tette a dzsókert, így Pál Ádám elleni győzelme nem két, hanem három pontot ért, egyhangú pontozásos sikeréhez nem fért kétség, jól ültek megelőző jobbegyenesei, gyors balosai. Hamar egyenlített a Győr, dzsókerük, a válogatott Nyéki ellen a DVSC a második menetben kivette a mérkőzésből a bátran küzdő Takácsot, aki az első menetben beszedett egy kemény ütést fejre, edzői nem kockáztatták egészségét. A csupa szív Hinger Gábor odatette magát a jó képességű Sinkó ellen, ám ez most kevés volt a sikerhez. A fizikálisan rendkívül felkészült Hegyi nagy csatában győzte le Bugyikot, döntetlenre alakítva a derbit. Az izgalmakat tovább fokozta Kontra Csaba Grabecz Ádám elleni remije. A döntés az utolsó két ütközetre maradt. Nagy Péter iskolázott vívóstílusának köszönhetően legyőzte a kitűnő fizikummal rendelkező Lányit. A kisalföldiek nem adták fel, Deél Szabolcs ellen úgy küldték ringbe Kulacsik Mirkót, hogy ne csak a győzelmet szerezze meg, de gyűjtse be az elsőmenetes győzelemért járó plusz egy pontot is. Kulacsik bekezdett, Deél okosan védekezett, a második menetben pedig kihasználta, hogy támadó riválisa kinyílt, s egy hatalmas, hosszú jobbegyenessel véget vetett a mérkőzésnek.

 

- Boldog vagyok, hogy fiatal csapatunk két meccs után is hibátlan – mondta Rácsai András edző, a csapat jubileumi, 100. B1-meccse után. – De szerénynek kell maradnunk, a neheze még csak most jön, hiszen a Révkomárommal és a Galántával kell még bokszolnunk.

 

56kg: Kalucza Norbert (dzsóker) – Pál Ádám 3-0 (4-0)

64kg: Takács József –Nyéki George (dzsóker) 0-3 (2. menetben feladás)

60kg: Hinger Gábor - Sinkó Zoltán 0-2 (1-3)

69kg: Hegyi Barna –Bugyik Imre 2-0 (4-0)

75kg: Kontra Csaba –Grabecz Ádám 1-1 (2-2)

81kg: Nagy Péter – Lányi Vitalij 2-0 (3-1)

91kg: Deél Szabolcs –Kulacsik Mirkó 2-0 (2. menet döntő fölény)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!