Debrecen hírei

2012.10.04. 15:50

Licitáljon Loki mezre, segítsen leukémiás gyerekeken!

Jótékonysági  akciót hirdet a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány és a DVSC labdarúgócsapata. Egy licit keretében most olvasóink is az ügy mellé állhatnak.

Jótékonysági  akciót hirdet a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány és a DVSC labdarúgócsapata. Egy licit keretében most olvasóink is az ügy mellé állhatnak.

Szeptember 16-án az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Budapest Honvédot fogadta a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. A rangadón a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány logójával készült mezben játszottak a Loki labdarúgói. A klub évek óta segíti a szervezetet és ezúttal is nemes feladatot vállalt.

A sportcsatornán már volt alkalmuk licitálni a rajongóknak egy DVSC mezre a mérkőzést követően, most pedig portálunk, a Hajdú Online is csatlakozik a kezdeményezéshez.

Egy, a DVSC egyik labdarúgója által viselt mezre licitálhatnak az alábbi űrlap segítségével, valamint követhetik figyelemmel a licit alakulását a HAON-on. A mez kikiáltási ára 20 000 forint, a minimális licitlépcső pedig 1 000 forint, így licitálhatnak a mezre egészen október 19-én délig, amikor is eredményt hirdetünk.

A felajánlott összeg közvetlenül a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számlájára kerül. Az alapítvány személyes érintettség révén jött létre és 13 éve országosan segíti a rákos gyermekeket, családjaikat és az őket gyógyító intézményeket.

Nyertes: Molnár Erika (25 000Ft)


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!