Debrecen hírei

2012.10.29. 13:48

DVSE - Győzelemmel felérő vereséget szenvedtek

Vízilabda - Gyöngyösi Andrásnak keserű a szájíze a Szeged elleni vereség miatt, ám valahol mégis elégedett.

Vízilabda - Gyöngyösi Andrásnak keserű a szájíze a Szeged elleni vereség miatt, ám valahol mégis elégedett.Szombaton igazi vízilabda lázban égett a cívisváros, hiszen Gyöngyösi András tanítványai a tavalyi bronzérmes Szeged együttesét fogadták a Vodafone Férfi Vízilabda OB I negyedik fordulójában. A két százszázalékos alakulat találkozóját a hajdúságiak kezdték jobban, ám a második félidőben kissé félrebillent a medence, ami végül egygólos vendég sikert eredményezett…

Messze lehet jutni

- Két olvasata van a meccsnek. Az egyik, hogy a külső körülményeket minden szinten ki kell zárnunk, hogyha jó eredményt akarunk elérni. Szombaton elvitt bennünket a hév, a túlzott játékvezetői nyomást nem bírtuk el, ezáltal a védekezésünk is szétesett. Míg az első félidőben mindössze három gólt kaptunk, addig a folytatásban hetet, ami nagyon sok. Ha azt nézem azonban, hogy a mi állapotunkban – az elmúlt hetek nehézségei és problémái miatt volt, hogy edzeni sem tudunk – egy ilyen nagyszerű meccset tudtunk játszani a Szegeddel, jó eredmény és mindenféleképpen bíztató a jövőre nézve. Ellenben az elkeserítő, hogy Debrecen még mindig csak egy aprócska pont a honi vízilabdában, és hazai pályán ilyen harmadik-negyedik negyedet produkál a két bíró. Érthetetlen számomra, hogy folyamatos, agresszív reklamálás ellenére sem állítottak ki – egy sárga lappal végig reklamáltam a találkozót úgy, hogy nem kaptam meg a másodikat és a kispadtól sem küldtek el – úgy gondolom valami nem lehetett teljesen rendben – fejtette ki véleményét Gyöngyösi András.

- Ennek ellenére pozitív a történet olyan szempontból, hogy jó meccset játszottunk, még ha a pontszerzés el is maradt. Mióta megkezdtük a felkészülést, kompletten még edzőmérkőzést sem tudtunk játszani, nemhogy tétmeccset, így nem túlzás, ha azt mondom, hogy győzelemmel felérő vereség volt ez. Innen messze lehet jutni, hogyha én hozzárakom azt a munkát, ami kell és a játékosok is partnerek. Az EK-ban be kell jutni a négy közé, a Magyar Kupában már ott vagyunk, a bajnokságnak pedig messze még a vége – mondta a Debrecen vezetőedzője.

HBN-OLAHA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!