Debrecen hírei

2012.07.02. 14:23

Debrecenbe igazol a szentesi gólkirály

Vízilabda - Újabb taggal erősödött az idén a LEN-kupában is induló DVSE csapata.

Vízilabda - Újabb taggal erősödött az idén a LEN-kupában is induló DVSE csapata.Weszelovszky László távozott a Szentesi VK OB I-es vízilabdacsapatától és a Debrecenben folytatja pályafutását, várhatóan a héten írja alá egy éves szerződését a hajdúsági egyesülettel – adta hírül a délmagyar.hu.

– A Debrecen főszponzora újra elkötelezte magát az egyesület, a sportág mellett, így a vezetőség a játékosokkal is konkrét tárgyalásokat kezdhetett, így esetemben is felgyorsultak az események, szóban már megállapodtam a hajdúságiakkal, az ügyvédek készítik a szerződést, ami várhatóan egy évre szól, és a héten írhatom alá. Remek évet zártam Szentesen, és jól éreztem ott magam, a városban nagyon szeretik a vízilabdát, de azért váltottam, mert Debrecenben jobbak a feltételek, a körülmények és a csapat, amely legutóbb 5. lett a bajnokságban. Az is motivál, hogy ismét megmutathatom magam a nemzetközi porondon, indulunk a LEN-kupában és a következő pontvadászatban, ahogy hallottam, már a legjobb négy közé kerülés a célkitűzés. Amire, úgy gondolom, reális az esélyünk – nyilatkozta a délmagyar.hu-nak Weszelovszky, akinek távozása nagy veszteség a Kurca-partiaknak, hiszen 60-góljával ő hódította el a gólkirályi címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!