Hajdúsámson hírei

2013.04.11. 23:40

A sámsoni iskola néhány pedagógusa szándékosan félre vezeti és zsarolja a szülőket!!

"Kedves sámsoni Barátaim!A mai napon szomorú eseményeknek lehettünk tanúi!A sámsoni iskola néhány pedagógusa szándékosan félre vezette a szülőket, és arra ösztönzi a gyerekek szüleit, hogy a kiküldött nyilatkozaton az egyházi fenntartású intézményt húzzák alá.

"Kedves sámsoni Barátaim!
A mai napon szomorú eseményeknek lehettünk tanúi!
A sámsoni iskola néhány pedagógusa szándékosan félre vezette a szülőket, és arra ösztönzi a gyerekek szüleit, hogy a kiküldött nyilatkozaton az egyházi fenntartású intézményt húzzák alá. 
Felháborító, hogy nem érdekli őket a szülők valós akarata! - tisztelet a kivételnek!
Az pedig kimondottan durva, hogy van olyan osztályfőnök, aki a gyerek által visszavitt nyilatkozatot újra visszaküldi a szülőknek, hogy ne az állami fenntartást húzzák alá, hanem az egyházit.
Szerintem a szülőnek joga van eldönteni, hogy milyen iskolába járjon a gyermeke.
Megjegyzem: Nem igaz az, hogy aki nem az egyházi fenntartású iskolát húzza alá annak a gyerekét elviszik Hajdúsámsonból. Ez merő hazugság, bár ki is állítsa.
Én nem akarok senkit befolyásolni, csak arra kérek minden szülőt, hogy küldje vissza a nyilatkozatot saját döntése szerint!"

Máthé Attila

(Forrás: Facebook) 

Címkék#Debrecen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!