Helyi közélet

2014.07.14. 10:06

Kórtermekből loptak Debrecenben

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik egy debreceni egészségügyi intézmény kórtermeiből loptak.

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik egy debreceni egészségügyi intézmény kórtermeiből loptak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. július 12-én 4 óra 10 perc körüli időben érkezett bejelentés arról, hogy az egyik debreceni egészségügyi intézményben két ismeretlen tettes mobiltelefonokat és egyéb értékeket lopott a kórtermekből.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak meg, akik közül a biztonsági őrök elmondták, hogy a bejelentés napján 1 óra 30 perc körüli időben észrevettek két gyanús férfit, akikről személyleírást tudtak adni az egyenruhásoknak.

A rendőrök a tudomásukra jutott információ alapján azonosították a két férfit, akik közül a 18 éves S. Gábort 2014. július 13-án 15 óra 50 perckor Debrecenben a Sámsoni úton, míg társát a 27 éves L. Gábort 2014. július 14-én 4 óra 30 perckor otthonában elfogtak, majd bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két helyi lakost, akiket őrizetbe vettek.

A Debreceni Rendőrkapitányság ellenük kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást, mely során kezdeményezi a terheltek előzetes letartóztatását.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában