Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.20. 08:50

Olvasói levél: Az a bizonyos „Új Magyarország”

<p>Aki becsülettel dolgozik, ne egyék és fázzék, átgondolt oktatás, egészségügy, energia és honvédelemügy nélküli, házasságkötés és ebből adódóan gyermeknélküli - <STRONG>olvasói levél.</STRONG></p>

Mostanság igen gyakran elhangzik a kitűzött cél: Új Magyarország. Egy-két jelét már tapasztaltam, s egy kicsit továbbgondoltam ezt az elképzelést. Tehát az Új Magyarország – ne legyen igazam – fa nélküli, madárfütty nélküli, tiszta víz és levegő nélküli, munka nélküli. Aki becsülettel dolgozik, ne egyék és fázzék, átgondolt oktatás, egészségügy, energia és honvédelemügy nélküli, házasságkötés és ebből adódóan gyermeknélküli.

Emellett „egyenlő esély” nélküli, „kedv” nélküli, hit és erkölcs nélküli, magyar érdek nélküli képet fest. No, de azért nem vagyok ennyire pesszimista. Népem ősi, tapasztalt és okos. Vannak még e hazában olyanok, akik elkötelezettek egy tisztább, nyugodtabb, hitelesebb Magyarország mellett, ami deformáló média nélküli, szabad kezet a külföldieknek minden ok nélküli, átverés nélküli, böszme reform nélküli, beletörődés nélküli, fásulás nélküli, fejünk feletti döntés nélküli, nincs más választás, csak ez lehet a járható út nélküli, flegma válasz nélküli, hazugság nélküli lesz. 1100 vagy még több éve, hogy itt az országunk. Sokan próbálkoztak…de a természet igazolta magát: „…mert elfut a víz és csak a kő marad, de a kő marad” (Wass Albert).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!