Bulvár

2019.01.21. 11:03

Nem láttuk jönni: Debrecenről szól Graveman legújabb száma

Debrecen - „Debrecennek nincs széles folyója” - énekli az előadó a klipben, amelyben a város több ismert pontja is feltűnik.

Debrecen - „Debrecennek nincs széles folyója” - énekli az előadó a klipben, amelyben a város több ismert pontja is feltűnik.

A napokban jelent meg Graveman Debrecennek nincs széles folyója című száma, amihez természetesen klipet is forgattak, naná, hogy a cívisvárosban. A ránézésre valamikor nyáron készült kisfilmben több olyan motívum és helyszín is megtalálható, amit az ember már azelőtt kitalálhat, mielőtt egyáltalán rákattintana a lejátszás gombra, úgy mint az itt élt híres emberek, a kolbászevés vagy éppen a Zsibi.

A videó egyébként a Facebookon is nagyot megy, két nap alatt már több mint 16 ezren látták " target="_blank" rel="noopener">Graveman hivatalos oldalán.

Az előadó nevét leginkább talán a Kacsatollat, libatollat című, NoNShepherddel közösen felvett számból ismerhetjük, ez a dal már a 600 ezres megtekintést is túllépte " target="_blank" rel="noopener">YouTube-on.


[related-post post_id="4112122"]

[related-post post_id="4111544"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!