Bulvár

2018.11.12. 13:19

Frida és Tenya mindent vitt!

Budapest, Debrecen - A finálé utolsó, mindent eldöntő feladatában győzedelmeskedtek, megnyerték a 10 millió forintot.

Budapest, Debrecen - A finálé utolsó, mindent eldöntő feladatában győzedelmeskedtek, megnyerték a 10 millió forintot.

Kedden este véget ért a TV2 nagy sikerű, A legbátrabb páros című kaland-realityjének első szériája, melyben sztárpárok a leg­extrémebb feladatokban próbálták legyőzni a fizikai és pszichés korlátaikat. Meredek sziklát másztak, egy ketrecben leláncolva merültek víz alá, de volt, hogy a páros férfi tagja égő fáklyaként tüzelte fel a hangulatot. A döntőben Rubos Friderika és Pintér Tibor (Tenya), valamint Rubint Réka és Schobert Norbi párosa versengett A legbátrabb páros címért és a tíz millió forintért.

A nagy kaland

– Fura volt visszanézni, de látva magam sokat tanultam a hibáimból, például a műsor alatt végig halkan beszéltem, és többször mutattam a komor arcom. Ezen mindenképp változtatok a jövőben – mondta a debreceni születésű Frida a Naplónak. Majd a versenyről is mesélt:

Nagyon lazára vettük a versenyt Tenyával, én fel sem fogtam, hogy ott vagyunk, aztán ahogy meneteltünk előre, apait-anyait beleadtunk, és csak a cél lebegett a szemünk előtt”

– árulta el Frida. A 21 éves lány a Tenyával való kapcsolatukról azt nyilatkozta, viharos volt a viszonyuk a játék során, ám nem tudnak egymás nélkül élni. A megnyert tízmillió forintot elfelezték, Frida minél hamarabb szeretne jogosítványt szerezni, emellett még a tanulmányaira is fog pénzt félrerakni.

ND


[related-post post_id="4036801"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!