Bulvár

2018.05.17. 14:51

Koronázd meg az álmaid!

Debrecen - Légy te a legelbűvölőbb, lépd át a határokat, aztán irány az angyalok városa!

Debrecen - Légy te a legelbűvölőbb, lépd át a határokat, aztán irány az angyalok városa!

Jelentkezz a Family Day Perfect Fitness-, Egészség-, Szépség és-Divat fesztivál keretében megrendezett Miss Perfect szépségversenyre, hogy te képviselhesd Magyarországot a világversenyen Los Angelesben. Ha betöltötted a 18. életévedet, de nem múltál el 29 éves, akkor itt az alkalom, hogy megmutasd magad az egész világnak. Ragadd meg a lehetőséget, ne légy szerény, ez most a te időd, ne hagyd elúszni a szerencséd. Az értékes nyeremények mellett egy örökre szóló élményben lehet részed, amit soha nem fogsz elfelejteni. Új barátok lelnek majd rád, ha pedig igazán talpraesett vagy, akkor megalapozhatod a jövődet.

Eseménydús találkozó

A kétnapos fesztivál változatos programkínálattal várja az érdeklődőket. A kiállítások és a sokszínű vásár mellett hazai sztárok fogják szórakoztatni a közönséget. A zumbások és a kangoosok mellett Rubint Réka és Katus Attila is a helyszínen lesz, hogy megmozgassák a résztvevőket. Garantált a jókedv, a fellépők szünet nélkül egymást fogják váltani, hogy a kikapcsolódni vágyók egy percig sem unatkozzanak. A szépségkirálynő válogatásra a fesztivál napjain kerül sor, eldől, hogy kik lesznek azok a hölgyek, akik a döntőig menetelhetnek.

HBN


Miss Perfect Szépségverseny válogatás helyszínek:

  • 2018. június 9. – Miskolc, Egyetemi Körcsarnok
  • 2018. június 17. – Debrecen, Kerekerdő Élménypark
  • Döntő: 2018. június 22.

    Nyíradony, Borostyán Med Hotel

    (Vacsorajegyek a döntő napján a helyszínen vásárolhatóak. Előfoglalás: +36 (20) 566 8888)


    Fesztiválhelyszínek:

  • 2018. június 9. – Miskolc, Egyetemi Körcsarnok
  • 2018. június 17. – Debrecen, Kerekerdő Élménypark
  • A fesztivál keretében megrendező versenyekre jelentkezni: www.fpdfesztival.hu

    A jegyek kedvezményes áron kaphatóak online a fesztivál weboldalán: www.fpdfesztival.hu

    Jelentkezés és információ: Tóth Valentina +36 (70) 885 8165 Küldd el adataid, egy portré és egy egész alakos képpel a [email protected] e-mail címre.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!