Bulvár

2018.02.20. 12:02

Videó: Ünnepelt a labdaszedő, az egyik játékos csúnyán elverte

Brazília - Tömegverekedéssel ért véget egy brazil meccs, katonáknak kellett rendet tenni a pályán.

Brazília - Tömegverekedéssel ért véget egy brazil meccs, katonáknak kellett rendet tenni a pályán.

Botrányba fulladt a Comercial–Operário FC brazil állami első osztályú bajnoki, miután a hazaiak győztes gólja után az egyik vendégjátékos alaposan helyben hagyott egy ünneplő labdaszedőt - írja az NSO. Jeferson Reis azután vesztette el a fejét, miután a második félidő hosszabbításában, 0-0-s állásnál a Comercial berámolt egy - minden bizonnyal sorsdöntő - találatot a csapatának. A labdaszedő állítólag a pálya szélén ünnepelte a gólt, ez pedig nem nyerte el Jeferson tetszését, így rátámadt, és jól megverte.

Ezután elszabadultak az indulatok a játéktéren, kisebb tömegverekedés alakult ki, játékosok és stábtagok is beszálltak a bunyóba. A rendet végül a helyszínen lévő katonák állították helyre, ezután a bíró néhány piros lapot is kiosztott. A rendőrségre viszont csak a vendégek masszőrét vitték be, mivel Jeferson a balhé után szinte azonnal elhagyta a stadiont.

A labdaszedőnek eltört az orra, ezért feljelentette támadóját.

Forrás: Nemzeti Sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!