Bulvár, celeb

2019.04.03. 13:55

Főzés ízig-vérig

Budapest - Forr a hangulat a Balaton-felvidéki kis falu éttermében.

Budapest - Forr a hangulat a Balaton-felvidéki kis falu éttermében.

A gasztro-realityk korában a kereskedelmi csatornákon gombaként nőnek ki az újabbnál újabb főzőversenyek, köztük például a Konyhafőnök vagy a Masterchef VIP. Nem kellett sokat várni a főzés, avagy konyhaművészet világára épülő sorozatra sem: két héttel ezelőtt Herendi Gábor és egy fiatal tehetség, Szilágyi Fanni rendezésében vette kezdetét a teljesen magyar ötleten alapuló, Ízig-vérig című sorozat. A mostanában gyakran képernyőn látott, debreceni Klem Viktor sem maradt ki szériából.

A sztori

Andrást, a zseniális séfet a sorozatban Simon Kornél alakítja, míg feleségét, a tapasztalt üzletvezetőt, Évát Gryllus Dorka játssza. Közösen létrehozták az ország egyik legjobb éttermét, melynek híre az országhatáron túlra is eljutott. A házaspár Balaton-felvidéki, André nevű étterme zsinórban hozta el a legmagasabb gasztronómiai díjakat. Az idill azonban véget ér, amikor a házaspár életébe beférkőzik egy harmadik személy, és ezzel nemcsak az étterem zökkenőmentes élete borul fel, hanem kettejüké is. De mi lesz a már Éva kezében lévő André vendéglővel, és képes lesz-e András séf lenyelni, hogy élete munkája odaveszett? Ebben az üzletvezető Éva segítségére a debreceni születésű Klem Viktor lesz, aki – Peti séfként – a konyhában próbálja menteni a menthetőt. A feszültség tapintható a főzőpultok mögött, de Éva mindent megtesz, hogy az irányítás a kezében maradjon. A csaknem egyórás, könnyed, humoros gasztrovígjáték-sorozatot hétfő esténként láthatjuk a Viasat3 csatornáján.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!