Bulvár, celeb

2017.11.16. 15:33

Lépcsőkorláthoz kötözte hároméves kisfiát, mert nem kapott gyerektartást

Kína - A kisgyermek kétségbeesetten sírt és próbált kiszabadulni, végül a nagyszülei siettek a segítségére.

Kína - A kisgyermek kétségbeesetten sírt és próbált kiszabadulni, végül a nagyszülei siettek a segítségére.

Az eset Kína Hunan tartományában, Leiyang városában történt. A hároméves kisfiú szülei 2016-ban elváltak, ő az édesapjával, idősebbik testvére pedig anyjukkal él. Az apa arra kérte exfeleségét, hogy egy szemeszter erejéig vigyázzon helyette az ifjabbik gyermekre, azzal a feltétellel, hogy cserébe minden hónapban 2000 yuan, azaz 80 000 forint gyermektartást küld nekik. A férfi állítólag emellett az idősebbik gyermek tanulmányait is fedezte. Úgy tűnik azonban, az anyuka nem kapta meg maradéktalanul a várt összeget, ezért éktelen haragra gerjedt és rendkívül kegyetlen módját választotta a bosszúnak: a kisebbik fiút hozzákötözte egy lépcsőházi korláthoz, majd fényképeket készített a vigasztalhatatlan gyermekről, amelyeket chaten továbbított az apának, így követelve az elmaradt gyerektartást.

Forrás: Daily Mail

A férfi 4 órás autóútnyi távolságra tartózkodott ekkor, ezért a környéken élő szüleit kérte meg, hogy segítsenek az ijedt kisfiún. A nagyszülőknek majdnem 20 percébe került, mire kiszabadították a szorosan lekötözött gyermeket, aki állításuk szerint ekkor már halálra volt rémülve.


[related-post post_id="3622157"]

[related-post post_id="3613422"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!