Bulvár, celeb

2017.01.04. 09:51

Videó: Pelenkás hős - Kiszabadította ikertestvérét a ráboruló szekrény alól egy kétéves kisfiú

USA - A gyerekek a szobájukban játszottak, amikor megtörtént a baj, de szerencsére nem lett tragédia belőle.

USA - A gyerekek a szobájukban játszottak, amikor megtörtént a baj, de szerencsére nem lett tragédia belőle.

Nem minden hős hord köpenyt, és nem minden hős nagy és izmos. Egyikük csupán kétéves és pelenkát visel. Az amerikai Utahban élő Brock és Bowdy Shoff a szobájukban játszottak, amikor a fiókos szekrény felborult, egyenesen Brockra, aki nem tudott kiszabadulni a szekrény alól. Ekkor az ikertestvére, Bowdy minden erejét összeszedte és felemelte a bútort.

A gyerekek édesapja, Ricky hosszas hezitálás után kiposztolta a a hőstettről készült videót, amely nagyon rövid időn belül rengeteg embert elért. A fiúk édesanyja, Kayli azt mondta, nem hallotta sem azt, amikor felborult a szekrényt, sem pedig azt, hogy az ikrek sírtak volna. Amikor bement a szobába, játszottak, mintha mi sem történt volna.


A kis Joey feje úgy tűnik, sehogy fér ki a rácsok között. Az édesapja a segítségére siet, de nem igazán jutnak előrébb. Mi lehet a megoldás?

Már nem sok ideje van a szülésig, a következő nő mégis úgy érzi magát, mintha a legjobb buliban lenne. Biztos vagyunk benne, hogy jónéhányunkat lenyomna egy táncversenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!